ساعت و تاريخ

پرچم ایرانفارسی | Arabic | English به کربلا بروید: :: چهل سال از همبستگی و اتحاد برای داشتن انقلاب می گذرد.

تعداد بازديدکننده: ۶۴
۱

به کربلا بروید:

عاشورا و مهدویت



مردی بود بنام «سرور» که ازکودکی گنگ بود وقدرت سخن گفتن نداشت. به مرز سیزده یا چهارده سالگی رسیده بود که پدرش دست او را گرفت و نزد  سوّمین سفیر خاص ,جناب حسین بن روح آورد و ازاو خواست کرد ا که از حضرت مهدی علیه السلام تقاضا کند که خود آن گرامی, شفای زبان او را از خد ا بخواهد.
جناب حسین بن روح پس ازاندکی به آنان گفت:
«انکم امرتم بالخروج الی حائر»
یعنی:حضرت مهدی علیه السلام به شما دستور داده است که به مرقد مطهر امام حسین علیه السلام بروید.
آن جوان گنگ را پدرش به همراه عمویش به کربلا آوردند و پس از زیارت مرقد منور پیشوای شهیدان , پدر وعمویش او را بنام صدا کردند و گفتند:«سرور!» که بناگاه با زبانی فصیح و گشاده گفت:«لبیّک!»
پدرش گفت:«پسرم !سخن گفتی؟»
سرور گفت:«آری! پدر جان!»
منبع: کتاب امام مهدی علیه السلام ازولادت تا ظهور ص329 نوشته آیه الله فقید سید محمد کاظم قزوینی

سیمای حسین علیه السلام در کلام رسول مهر
امام حسین فرمود: من بر رسول خدا وارد شدم. حضرت فرمود: «آفرین بر تو ای اباعبداللّه! ای زینت آسمان ها و زمین.» شخصی که آنجا حضور داشت، عرض کرد: یارسول اللّه! چگونه کسی جز شما می تواند زینت آسمان ها و زمین باشد؟ پیامبر فرمود: «سوگند به آن کسی که مرا نبّی به حق مبعوث کرد، مقام حسین بن علی علیه السلام در آسمان، والاتر از مقام او در زمین است. به درستی که بر عرش الهی نوشته شده است: حسین علیه السلام ، چراغ هدایت و کشتی نجات است.»
سیمای حسین علیه السلام در کلام امام باقر علیه السلام
حضرت امام محمدباقر علیه السلام فرمود: «شیعیان ما را امر کنید به زیارت قبر حسین علیه السلام بروند؛ زیرا زیارت قبر امام حسین علیه السلام ، روزی را فزونی می بخشد، عمر را افزایش می دهد و از رویدادهای خطرناک جلوگیری می کند. زیارت قبر امام حسین علیه السلام بر هر مؤمنی که به امامت حسین علیه السلام اقرار دارد، لازم است.»
سیمای حسین علیه السلام در کلام امام زمان علیه السلام
در بخشی از زیارت ناحیه مقدسه که انتساب آن به امام زمان علیه السلام مشهور است، می خوانیم: «تو ای حسین! برای رسول خدا، فرزند؛ برای قرآن، سند و برای امت، بازو و توان بودی. در طاعت خدا، سپاس گزار و در مورد عهد و پیمان، حافظ و مراقب بودی. رکوع و سجودت، طولانی بود و در دنیا، زاهد و پارسا بودی.»
منبع:پایگاه تخصصی مسجد


نظرات (۱)

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی